Πρηγούμενη ιστοσελίδα

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στην προηγούμενη ιστοσελίδα μας:
http://20nip-kater.pie.sch.gr/joomla/



Αναγνώστες

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ-ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

Η κ.Μαίρη, η γιαγιάς της  Γεωργίας με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση μας και ήρθε στο σχολείο μας. Μας μίλησε για τα παιδικά της χρόνια ,για τη σχέση της με τους δικούς της παππούδες,για τα παιχνίδια που έπαιζε όταν ήταν μικρή και για πολλά ακόμα!Για να την ευχαριστήσουμε της ετοιμάσαμε ένα κολλάζ και της το προσφέραμε με πολλή αγάπη!!!









Τα τελευταία χρόνια καθιερώσαμε στο σχολείο μας  με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, να κάνουμε μια εκδήλωση προς τιμή των λατρεμένων μας γιαγιάδων και παππούδων!Ετοιμάσαμε λοιπόν τα δωράκια τους και τις προσκλήσεις...









...και όταν ήρθε η μέρα της εκδήλωσης όλοι μαζί παππούδες , γιαγιάδες και εγγόνια περάσαμε πολύ ευχάριστα την ώρα μας!Αρχικά ο καθένας μας παρουσίασε στους συμμαθητές του τον παππού και τη γιαγιά του χαρίζοντας τους μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα γλυκό φιλί!












Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες μας με πρωταγωνιστές εμάς να μιλάμε για τις όμορφες στιγμές που περνάμε με τον παππού και τη γιαγιά!Ακολούθησαν τραγούδια ,παιχνίδια και παραδοσιακοί χοροί.


















Βέβαια δεν παραλείψαμε να παρουσιάσουμε πίνακες ζωγραφικής του Γ. Ιακωβίδη σχετικούς με το θέμα μας και να τους "ζωντανέψουμε" με την τεχνική του ταμπλό-βιβάν.















'Οπως κάθε γιορτή, έτσι και η δική μας έκλεισε με το "καθιερωμένο" κέρασμα!




ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!

2 σχόλια: