Πρηγούμενη ιστοσελίδα

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στην προηγούμενη ιστοσελίδα μας:
http://20nip-kater.pie.sch.gr/joomla/Αναγνώστες

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2014, είχαμε γράψει όλοι μας το καθιερωμένο γράμμα στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη, το "ταχυδρομήσαμε" και φυσικά αυτός δεν ξέχασε κανέναν μας...Μάλιστα   όταν επιστρέψαμε από τις διακοπές μας στο σχολείο μας, διαπιστώσαμε πως ο αγαπημένος μας Άγιος είχε επισκεφτεί το νηπιαγωγείο μας και άφησε ένα δώρο για όλους μας,έναν πάγκο εργασίας!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
Αποχαιρετίσαμε τον παλιό χρόνο και καλωσορίσαμε το νέο χρόνο με διάφορες δραστηριότητες.Ο νέος χρόνος μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις εποχές και τους μήνες,Μπορεί να είναι νέος αλλά έχει κι αυτός όπως άλλωστε και κάθε χρόνος , 4 κόρες ,τις εποχές και η κάθε κόρη του έχει 3 γιους,  τους μήνες!12 εγγόνια ,12 μήνες λοιπόν κουβαλάει μαζί του και αυτός ο χρόνος!!!Διακοσμήσαμε με χειμωνιάτικα θέματα τις πόρτες του σχολείου μας και με χιονισμένα τοπία την είσοδο ! 
Τα ρούχα του χειμώνα, μας έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθούμε με δραστηριότητες γλώσσας αλλά και να διακοσμήσουμε δυο  ακόμα πόρτες!!!


 Ο χειμώνας και τα χιόνια έδωσαν το παρόν και στις μαθηματικές μας δραστηριότητες!!
Ένα εικονογραφημένο ποίημα με χειμωνιάτικες εικόνες , μας βοήθησε να θυμηθούμε και να εξοικειωθούμε με τις φωνούλες ι,ε,ο,α,ου .1 σχόλιο: