Πρηγούμενη ιστοσελίδα

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στην προηγούμενη ιστοσελίδα μας:
http://20nip-kater.pie.sch.gr/joomla/



Αναγνώστες

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η σχολική χρονιά τελειώνει και όπως είναι φυσικό τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων με τα οποία ασχοληθήκαμε όλη τη χρονιά ολοκληρώνονται.
Σαν επισφράγισμα του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής "Περπατώ, περπατώ εις το δρόμο",αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Ανεβήκαμε λοιπόν στα λεωφορεία ,κάποιοι μάλιστα από μας για πρώτη φορά και γεμάτοι ενθουσιασμό  ξεκινήσαμε το σύντομο ταξίδι μας!







κυκλοφοριακή αγωγη





Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής μας περίμεναν ο κ. Γιάννης και η κ.Σέβη ,οι οποίοι  μας βοήθησαν να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα μάθαμε για την Κυκλοφοριακή Αγωγή.Η εμπειρία της οδήγησης μας συνεπήρε και επειδή ήμασταν όλοι καταπληκτικοί οδηγοί στο τέλος πήραμε και δίπλωμα!!!






κυκλοφοριακή αγωγη















κυκλοφοριακή αγωγη




κυκλοφοριακή αγωγη








Στη συνέχεια πήγαμε στο Αναψυκτήριο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο! Εμείς οι μικρότεροι χορτάσαμε παιχνίδι μέσα στη φύση και οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γνωριστούν καλύτερα!









Και επειδή η ζωγραφική δε λείπει από καμμιά δραστηριότητα μας, ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας από τη διδακτική μας επίσκεψη!!!




κυκλοφοριακή αγωγη












κυκλοφοριακή αγωγη







1 σχόλιο: